Wederverkoper worden?

Wisa maakt bij het beleveren van haar klanten veel gebruik van wederverkopers. Uiteraard zijn de door ons geleverde kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid én service hiervoor van groot belang. Ook houden wij in onze prijsstelling rekening met de positie van onze wederverkopers. Wij doen dit in de vorm van het hanteren van een andere prijsstelling naar de eindgebruiker. Dit is bij vele andere producenten niet het geval! Voorwaarde hiervoor is dat een wederverkoper onze producten actief promoot en verkoopt, en daadwerkelijk meerwaarde creëert voor de eindgebruiker.

Wij maken veel gebruik van dropshipping voor onze distributeurs. Dropshipping is een term in de e-commerce. Het dropshipment principe is een manier van samenwerken tussen drie partijen: de producent, de distributeur en de eindgebruiker. De distributeur biedt producten aan, vaak in zijn webshop, die de eindgebruiker kan bestellen. De distributeur heeft de producten niet zelf in voorraad, maar koopt deze in bij Wisa. Wij produceren en versturen de producten whitelabel naar de eindgebruiker.

Informeer naar de mogelijkheden om je aan te sluiten; wij geloven in de meerwaarde van een langdurige samenwerking met onze partners!