Bestel bij de producent
Als klant maak je, door bij Wisa in te kopen, gebruik van de kennis en kunde welke wij in 70 jaar hebben opgebouwd.
Tevens betekenen minder schakelmomenten een snellere doorlooptijd van een opdracht en verlaagt het de kans op fouten.
Continue ontwikkeling zorgt ervoor dat de beste service en de beste kwaliteit geboden wordt

Wisa Enschede BV is al jarenlang ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 certificering houdt in dat ons kwaliteitssysteem op het gebied van organisatie, en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat, getoetst is aan de hiervoor vastgelegde internationale normgeving.

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.
Kortweg betekent dit voor onze partners dat zij samenwerken met een solide partij met aandacht voor -en borging van- de bedrijfsvoering op het gebied van management en milieu, een geruststellende gedachte.

Korte doorlooptijden
Het realiseren van korte levertijden is ons op het lijf geschreven.

Produceren in onze eigen faciliteiten in Enschede maakt mogelijk dat we snel kunnen schakelen;  productie vindt letterlijk plaats aan de andere kant van de muur van ons kantoor.

Persoonlijk contact
Wisa BV is een platte, toegankelijke organisatie. Het contact is persoonlijk en de lijnen zijn kort.

Ondanks de mogelijkheid om digitaal zaken te doen, zijn wij altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg over aanvragen en orders.
Maak hiervan gerust gebruik indien nodig.

Logistieke ontzorging
Wisa BV gaat verder dan alleen het leveren van een product.

Ook klant specifieke wensen op het gebied van verpakken en verzending worden door ons ingevuld.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleinverpakkingen (al dan niet ECO), speciale kopkaarten voor producten en dropshipping.

Dropshipping is een vorm van e-commerce, waarbij de verkoper zelf de producten die hij aanbiedt niet op voorraad heeft. Wanneer de verkoper een bestelling ontvangt, plaatst hij een bestelling bij de fabrikant of groothandelaar en laat het product dan rechtstreeks van de goothandelaar of fabrikant leveren aan de klant. Het traditioneel aanwezige nadeel van dropshipping (een vrij lange levertijd doordat productie vaak plaatsvind in het verre Oosten) ontbreekt bij Wisa door productie in eigen huis. Onze klanten genieten dus alleen de voordelen van dropshipping!

Informeer naar de mogelijkheden.