Wisa Enschede bv 1953-2023 – 70 jaar ervaring, 70 jaar vertrouwen: ons bedrijf, uw partner.

Inspiratie

Hollandse nieuwe

Het is elk jaar weer een feest wanneer de eerste lading Hollandse Nieuwe aan wal komt. Ruim van tevoren kleuren de productieafdelingen bij Wisa al rood-wit-blauw. Hollandse Nieuwe zonder partyprikkers, vlaggenlijnen en windmolentjes is ondenkbaar!

Bekijk producten

Zomer

It’s BBQ time! Rijg het vlees aan onze nieuwkomer: de Gunshape bamboe prikker! Diverse lengtes kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerde bedrukking. Wil je het helemaal af maken, bestel dan ook bijpassende kartonnen bordjes, bekers en vlaggenlijnen.

Bekijk producten

Pride

Acceptatie, tolerantie voor iedereen om een festival met homo-cultureel karakter te kunnen vieren, dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt, zoals het hoort! Uiteraard met ballonnen, fanklappers, vlaggetjes en vlaggenlijnen in de regenboog-kleuren hoog in het vaandel.

Bekijk producten

Oktoberfest

O’zapft is! Het jaarlijkse Oktoberfest beperkt zich niet alleen tot München, maar wordt ook steeds populairder in andere Europese landen. Voor het Oktoberfest hebben wij leuke artikelen zoals biervilten, brandveilige vlaggenlijnen en photo props.

Bekijk producten

Halloween

31 oktober, Halloween! Een toenemend populair feest waarbij enge, griezelige maskers zeker niet mogen ontbreken. Maak ballonnen extra spectaculair door ze van LED lampjes te voorzien. Angstaanjagende promotie is eenvoudig, betaalbaar én snel te realiseren.

Bekijk producten

Black Friday

Dé dag van indrukwekkende deals voor slimme shoppers. Maak voorafgaand aan deze dag indruk met jouw opdruk. Zwart is zo saai nog niet met ballonnen, vlaggetjes en vlaggenlijnen. Laat je overtuigen door onze voorbeelden.

Bekijk producten

Sinterklaas

Laten we deze nostalgische feestdag vooral niet vergeten en extra impact geven. Om een optimale sinterklaassfeer te creëren zijn passende pietenmutsen of sinterklaasmijters vaak al voldoende. Uiteraard geproduceerd van ecologisch verantwoord karton en bedrukt door middel van speelgoedveilige drukinkten.

Bekijk producten

Kerst

De mooiste tijd van het jaar! Voor de winterperiode maken wij vaak de mooiste vlaggenlijnen in unieke vormen. Denk hierbij aan een kerstballen, sterren of kerstsokken. Naast onze vlaggenlijnen maken wij ook andere sfeervolle producten voor de wintertijd.

Bekijk producten

Valentijn

14 Februari, Valentijnsdag, dé dag van de liefde! Kom in de sfeer van de liefde met partyprikkers in hartvorm, hartvormige ballonnen of de bekende blikvangers in de vorm van een vlaggenlijn.

Bekijk producten

Carnaval

Boven- of onder de rivieren, carnaval is natuurlijk niet compleet zonder onze brandveilige vlaggenlijnen voor zaaldecoraties en ballonnen voor de meest spectaculaire (straat)versieringen. Onze ballonnen zijn niet alleen geproduceerd van biologische natuurlatex maar ook nog eens onbrandbaar! Naast deze items produceren wij nog veel meer artikelen om ieder carnavalsfeest compleet te maken.

Bekijk producten

Pasen

Ga ook met Pasen voor een originele aankleding van paasei-vlaggenlijnen of giveaway met paasthema. Paashaasmaskers, hoedjes met grote paashaasoren, vlaggenlijnen in de vorm van paaseieren of zelfs custom made kartonnen bordjes en bekers. Succes gegarandeerd!

Bekijk producten

Koningsdag

Majesteit, gefeliciteerd! Op 27 april is het Koningsdag! Worden het oranje vlaggetjes van papier, oranje kroonhoedjes, oranje ballonnen of kiest u toch één van onze andere producten? In Nederland weten we hoe zo’n dag feestelijk gevierd moet worden, toch?

Bekijk producten

Graskaas

Eind mei is het weer tijd voor graskaas. De bekende partyprikkers, of ook wel kaasprikkers genoemd, zijn uitermate geschikt om deze kaassoort speciale aandacht te geven. Daarbij mogen uiteraard de vlaggen- of wimpellijnen uit ons assortiment niet ontbreken. Hiermee is de graskaas-actie met vlag en wimpel geslaagd!

Bekijk producten

Huwelijk

Op zoek naar inspiratie voor een trouwfeest of huwelijk? We helpen je graag verder met onze nieuwste designs. Voor iedereen een passende stijl!

Bekijk producten

Verjaardag

Ben jij bijna jarig of ga jij een verjaardagsfeestje voor jouw bestie organiseren? En wil jij alles uit de kast halen om het verjaardagsfeest zo fabulous mogelijk te maken? Wij begrijpen dat maar al te goed. Met deze decoratie zorg jij ervoor dat de verjaardag in stijl wordt gevierd!

Bekijk producten