ISO certificeringen – REACH en Recycling info

ISO

ISO 9001 houdt in dat ons kwaliteitszorgsysteem op het gebied van de organisatie en de manier waarop onze organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat, is getoetst aan de internationale normen die hiervoor zijn opgesteld.

ISO 14001 is de internationaal erkende norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit systeem wordt gebruikt om een ​​milieubeleid te ontwikkelen dat past bij de organisatie en om de implementatie ervan te verzekeren.

REACH-verordening
Wij bevestigen dat de door ons geleverde producten / ingrediënten / bestandsdelen voldoen aan alle huidige EU-richtlijnen en dat wij voldoen aan alle verplichtingen betreffende de REACH-verordening EG nr. 1907/2006 van het Europees Parlement. De monitoring van deze registratie-eisen en het creëren van de veiligheidsinformatiebladen op grond van REACH wordt uitsluitend uitgevoerd door de leveranciers van grondstoffen. Wij zijn slechts ontvangers van kant en klaar afgewerkte producten waarvan de ingrediënten indien nodig onder REACH en derhalve door de leveranciers van grondstoffen zijn geregistreerd.

Recycling info
De door ons geproduceerde artikelen worden verpakt in LDPE-LDPP zakken (polyethyleen en polypropyleen), bevatten geen cadmium of BHT. De verwerkte grondstoffen LDPE en HDPE worden aanbevolen voor het verpakken van voedingsmiddelen volgens de wettelijke voorschriften welke gelden in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Japan. De verpakkingsdozen zijn volledig recyclebaar en worden volgens RESY-Norm in Duitsland bij MODEL GmbH geproduceerd onder fabrikantennummer 0334.

Onze prijzen zijn inclusief de wettelijk verplichte afvalbeheersbijdrage.

De allernieuwste onderzoeksrapporten / informatiebladen over bovengenoemde onderwerpen sturen wij u graag op aanvraag als PDF–bestand toe.