Ballondecoraties

Vanzelfsprekend kunt u onze kwaliteitsballonnen ook gebruiken voor het zelf maken van ballondecoraties zoals slingers, pilaren, ballonnenbogen etc. Om zelf een ballonnenboog te kunnen maken voor binnendecoraties, kunt u gebruik maken van een “Ballonnenboog basispakket”. Klik op onderstaande button voor onze ballonnen en ballontoebehoren.

Eenvoudiger kan het niet!

Bij binnengebruik kunt u er van uit gaan dat deze meerdere dagen kunnen blijven hangen, echter zal de kleur van de ballonnen verminderen aangezien het een natuurproduct is. Bij buitengebruik van ballondecoraties is de houdbaarheid beperkt tot enkele dagen door de invloed van zonlicht/UV licht/weersomstandigheden.

Het laten maken van professionele ballondecoraties.
Wilt u de ballondecoratie niet zelf maken, laat ons dan hierin behulpzaam zijn, zodat het een professionele uitstraling gaat worden. Hiervoor werken we uitsluitend samen met verantwoorde partners, welke op uiterst professionele wijze de mooiste ballondecoraties, waar ook in Nederland kunnen verzorgen. Vraag ons derhalve om advies.

Ballonnen en toebehoren

Hoe maak ik zelf een leuke ballondecoratie?
Je kunt echt leuke dingen doen met ballonnen. Een plafondversiering of een ballonslinger maak je in een handomdraai, of bijvoorbeeld een leuke pilaar bij de ingang van de winkel, alles is heel eenvoudig.

Bekijk onze galerij voor inspiratie!

Galerij ballondecoraties

Bekijk deze PDF over het maken van een leuke ballondecoratie.

Zelf een ballondecoratie maken