Over Wisa Enschede

Als Nederlands oudste ballondrukkerij en producent van promotionele artikelen in de papierwarensector, kennen wij al meer dan 70 jaar de kneepjes van het vak.

De productie van ons assortiment vindt plaats in Enschede. Alleen door als producent op deze manier het gehele proces van a tot z in eigen beheer te hebben kunnen onze klanten de mogelijkheden en zekerheden welke dit biedt optimaal benutten.

Voordelen voor onze klanten zijn bijvoorbeeld onze korte communicatielijnen, snelle levertijden en onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verpakken (o.a. dropshipping) en verzenden. Klanten roemen onze hoge servicegraad en zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Een ander voordeel is dat Wisa als producent op de hoogte is van ontwikkelingen op het gebied van normeringen betreffende milieu en wetgeving.
Het in eigen huis produceren van onze artikelen betekent dat wij productie onder hygiënische omstandigheden kunnen garanderen, wat in het kader van de steeds strenger wordende regelgeving op dit gebied, ook met het oog op de toekomst, van steeds groter belang wordt. Als kers op de taart zijn wij reeds jarenlang gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

Wisa hecht al decennialang veel waarde aan langdurige relaties met haar klanten.
Wij hanteren, in tegenstelling tot concullega’s, een aparte prijsstelling voor haar distributeurs en eindklanten.

Probeer ons, en neem contact op voor informatie!