Bekijk ons EK 2024 assortiment op onze inspiratiepagina!

Ongeëvenaarde attentie met ballonnen!

Ballonnen zijn een feestelijke en vrolijke toevoeging aan elk evenement, van merk promotie tot bedrijfsopeningen. Maar wat zijn ballonnen eigenlijk, en hoe worden ze gemaakt?

webshop Bedrukte ballonnenwebshop Onbedrukte ballonnen

Ballonnen worden gemaakt van natuurlatex, een natuurlijk materiaal dat wordt gewonnen uit rubberbomen. Het latex wordt vervolgens bewerkt om de ballonnen te produceren die we allemaal kennen en waar we van houden.

Ecologisch produkt
Wat betreft het milieu zijn ballonnen ook een heel ecologisch product. Latex is namelijk een hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof die geen blijvende schade toebrengt aan het milieu. Ballonnen die in de natuur terechtkomen, worden na verloop van tijd afgebroken, zonder resten achter te laten.

Laat ze niet los!
Het is wel belangrijk om te benadrukken dat ballonnen, zoals alles wat de mens gebruikt, na gebruik weggegooid dienen te worden zoals (en waar) het hoort. Wisa Enschede is geen voorstander van het oplaten van ballonnen. Ons advies is met helium gevulde ballonnen niet op te laten om vervuiling van de natuur te voorkomen en er hiermee voor te zorgen dat ze niet in de atmosfeer terecht komen. Ballonnen zijn het best geschikt voor gebruik binnenshuis of in afgesloten ruimtes waar ze veilig kunnen worden gebruikt.
Kortom, ballonnen zijn een prachtige en verantwoorde feestdecoratie waarvan u met een gerust hart kunt genieten. Of u nu een merk of bedrijf promoot of een evenement organiseert, ballonnen laten uw feest stralen en zijn tegelijkertijd vriendelijk voor onze planeet.

Gepubliceerd