Werken bij Wisa - Laura

Wil je weten hoe het is om te werken bij Wisa? Een aantal van onze collega's vertellen graag waarom zij zo graag bij Wisa werken. Hieronder lees je meer over Laura Evers die al 4 jaar werkzaam is op onze reproafdeling.

Laura Evers, DTP-er op de reproafdeling


Wie is Laura?

Ik ben Laura, 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Enschede. Bij het ROC van Twente heb ik de opleiding grafisch vormgever gevolgd en ik ben op dit moment  al 4 jaar werkzaam bij Wisa als DTP’er. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, wandelen of ben ik lekker creatief bezig. ’s Nachts kan je mij wakker maken voor chocolade (haha, bij wijze van spreken dan hé).

Wat is jouw rol bij Wisa?

Samen met Jessica werk ik op de repro afdeling van Wisa. Wij zorgen er samen voor dat alle klanten een proefdruk ontvangen zodra ze een bestelling geplaatst hebben. Daarbij hoort natuurlijk ook het adviseren van klanten op het gebied van vormgeving en soms ook het verzorgen van de opmaak voor klanten. Naast deze werkzaamheden houden wij ons bezig met het onderhouden van de website en webshop. De afbeeldingen die je op onze website en webshop ziet, zijn meestal door ons gemaakt. Verder onderhouden wij de verschillende social media kanalen en maken bijvoorbeeld advertenties of andere uitingen van Wisa. Jessica en ik hebben dus een heel afwisselde baan waarin wij veel zelfstandig werken.

Welk Wisa product is jouw favoriet?

Eerlijk gezegd heb ik wel een aantal favorieten, maar als ik dan echt moet kiezen zou ik gaan voor de photo props. Ik vind het resultaat bij photo props altijd zo tof! Wij hebben heel veel verschillende standaard vormen waarin een klant zelf een ontwerp kan maken, het stansmes daarvoor is dan al gemaakt en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Maar stiekem vind ik het ook erg leuk als een klant een compleet nieuwe vorm maakt, voor mij is het dan een uitdaging de klant daar zo goed mogelijk in te begeleiden en natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig wat de klant voor een vorm gemaakt heeft. De leukste order vond ik de photoprops van Spar voor Koningsdag, aan deze order was door de klant een deel-win actie gekoppeld waardoor wij op social media veel foto zagen met onze photo props.

Wat vind je het leukste aan werken bij Wisa?

Natuurlijk mijn collega’s, wij hebben een erg leuk team! Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werk erg leuk, geen dag is hetzelfde. Jessica en ik zijn met veel verschillende dingen bezig, zo zijn wij bijvoorbeeld in de ochtend bezig met een aantal orders en gaan wij ‘s middags op locatie fotograferen. Ook vind ik het fijn dat wij veel zelfstandig werken en deels onze eigen dag kunnen inplannen. Mijn leukste herinnering bij Wisa is sowieso ons tripje naar Berlijn, om het jubileum te vieren zijn wij met alle collega’s een paar dagen naar Berlijn geweest en dat was ontzettend gezellig.

 

Wil jij ook bij Wisa Enschede komen werken?

Bekijk onze vacatures.

 

 

 

Gepubliceerd