Werken bij Wisa - Marloes

Wil je weten hoe het is om te werken bij Wisa? Een aantal van onze collega's vertellen waarom zij zo graag bij Wisa werken. Hieronder lees je meer over Marloes Wolbert die al 21 jaar werkzaam is als sales medewerker bij Wisa.

Marloes Wolbert, sales medewerker


Wie is Marloes?

Ik ben Marloes, 42 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen in het pittoreske Denekamp. Ik heb op (destijds) Gravenvoorde (nu ROC) in Almelo een management opleiding gevolgd. Ik ben als ‘meisje’ van 21 bij Wisa komen werken, dus ik ben hier inmiddels al 21 jaar werkzaam. In mijn vrije tijd zijn er veel bezigheden die ik leuk vind om te doen. Ik breng graag tijd door met mijn gezin. Maar ook volleyballen, hardlopen, fietsen, uit eten, af en toe naar de kroeg (carnaval vieren 😉) en sinds kort tennissen, doe ik met veel plezier.

Wat is jouw rol bij Wisa?

Samen met mijn collega’s van de sales afdeling, zorgen we ervoor dat onze klanten van begin tot eind geholpen worden met al hun vragen en wensen. Dat begint al bij het eerste contact met de klant, het bedenken van een plan-van-aanpak, het maken van offertes, en het gehele orderverloop daarna. Ook het geven van adviezen, het meedenken met de klant en ervoor zorgen dat de opdracht naar volle tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

Welk Wisa product is jouw favoriet?

Ik heb geen favoriet product. Maar ik vind het fantastisch om te zien, dat het eerste contact met een klant (met veel onduidelijk informatie) uiteindelijk resulteert in een prachtig product. In tegenstelling tot de beginjaren dat ik hier was, hebben we de afgelopen jaren wel een aantal nieuwe producten gelanceerd. Dat maakt het wel extra leuk. Nieuwe producten, betekend ook weer nieuwe mogelijkheden. Ook de combinatie van de verschillende producten is mooi. Bijvoorbeeld, een klant is geïnteresseerd in kartonnen drinkbekers. Als het dan lukt om de interesse te wekken van de partyprikkers en de kartonnen bordjes, en we deze dan uiteindelijk ook mogen produceren, geeft dat een extra boost!

Wat vind je het leukste aan werken bij Wisa?

Ik zit erg op mijn plek hier. Dat blijkt ook wel na zoveel jaar… 😉 Het werken met mijn collega’s is erg leuk. Fijn om te zien dat iedereen zo betrokken is, en altijd het beste voor heeft met de klanten. Omdat de lijntjes erg kort zijn, vind ik het ook fijn om met collega’s te kunnen sparren en adviezen uit te kunnen wisselen. Ik heb ontelbaar veel goede herinneringen aan alle feestjes, weekendjes weg, etentjes…. Echt teveel om op te noemen.

Wil jij ook bij Wisa Enschede komen werken?

Bekijk onze vacatures.

 

 

 

Gepubliceerd