Werken bij Wisa - Henry

Wil je weten hoe het is om te werken bij Wisa? Een aantal van onze collega's vertellen waarom zij zo graag bij Wisa werken. Hieronder lees je meer over Henry Jonkers die al sinds 2003 werkzaam is in het magazijn van Wisa.

Henry Jonkers, magazijnchef


Wie is Henry?

Mijn naam is Henry Jonkers, 56 jaar en ik woon in Enschede. Mijn partner en ik hebben 2 zoons, 2 honden en 2 katten. Mijn hobby’s zijn wandelen, snuffelen op een rommelmarkt, kunst en een lekker biertje. Mijn favoriete vakantie bestemming is Sint Maartenszee (Noord Holland), lekker “uitwaaien” op het strand met de honden.

Wat is jouw rol bij Wisa?

In 2003 ben ik begonnen als logistiek medewerker en tegenwoordig ben ik al jarenlang magazijnchef. Het belangrijkste deel van mijn werk is ervoor zorgen dat de goederen op tijd en goed verstuurd worden. Dit doe ik uiteraard niet alleen maar samen met Nick, Mettin en Anuska. Wij zorgen ervoor ook dat de producten die uit de productie komen op de juiste manier worden verpakt. Daarnaast beheer ik de voorraad, ik zorg er bijvoorbeeld voor dat onze ballondrukkerij voldoende ballonnen op voorraad heeft om te bedrukken. De meeste producten die Wisa produceert worden gemaakt op machines echter zijn er een paar producten waar de finishing touch met de hand gedaan wordt, ik zorg ervoor dat deze producten naar thuiswerkers gaan en op tijd gereed zijn. Het kan dus goed zijn dat je mij wel eens door Enschede hebt zien rijden met één van de Wisa bedrijfswagens.

Welk Wisa product is jouw favoriet?

Ik heb niet echt een favoriet product, juist de variatie in producten is mijn favoriet. Als een klant bijvoorbeeld ballonnen, feesthoedjes, vlaggenlijnen en feesttoeters besteld en wij daar een pakket van moeten samenstellen, helemaal top!

Wat vind je het leukste aan werken bij Wisa?

Uiteraard mijn collega’s. Maar ook de afwisseling, zo sta je tussen de stellingen en zo zit je in de bus, werk weg te brengen. Ook heb ik uiteraard mooie herinneringen aan geweldige feesten, weekenden weg en etentjes.

 

Ik zoek nog een collega, kom jij ook bij Wisa Enschede werken?

Bekijk de vacature: magazijnmedewerker

 

 

 

Gepubliceerd