Helaas zijn wij door de explosieve stijging van de energiekosten gedwongen een energiekosten toeslag te berekenen

Werken bij Wisa - Anuska

Wil je weten hoe het is om te werken bij Wisa? Een aantal van onze collega's vertellen waarom zij zo graag bij Wisa werken. Hieronder lees je meer over Anuska Richters die al 4 jaar werkzaam is bij Wisa o.a. in ons magazijn.

Anuska Richters, magazijnmedewerker


Wie is Anuska?

Ik ben Anuska en ik woon samen met mijn man in Glanerbrug. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en vind ik het heerlijk om te ontspannen in de sauna. Ook doe ik vrijwilligerswerk bij Bruggerbosch, daar begeleid ik de bewoners bij de muziekavond of ga ik wandelen met één van de bewoners. Inmiddels werk ik 4 jaar bij Wisa en heb het erg naar mijn zin. Op dit moment ben ik werkzaam in het magazijn waar ik allerhande verpakkingswerkzaamheden doe. Daarnaast verricht ik ook schoonmaakwerkzaamheden in alle panden.

Wat is jouw rol bij Wisa?

4 jaar geleden ben ik begonnen in de productie waar mijn werkzaamheden bestonden uit o.a. het produceren van kartonnen bekers, bordjes en hamburgerprikkers. Omdat het werken met machines niet zo goed bij mij bleek te passen is er intern gezocht naar een andere rol binnen Wisa. Deze is snel gevonden in de rol van magazijnmedewerkster en dat is helemaal mijn ding. Ik houd mij bezig met het inpakken van diverse producten. Inmiddels leer ik ook orders verzendklaar te maken. Twee dagen per week ben ik niet in het magazijn te vinden, dan ben ik druk met het schoonmaken van de werkplekken, kantines en kantoren.

Welk Wisa product is jouw favoriet?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. De popcornbekers! Ze zijn meestal voorzien van vrolijke en kleurrijke ontwerpen en dat maken ze zo leuk. De popcornbekers van Wisa heb ik al eens op televisie voorbij zien komen en dat is natuurlijk superleuk. Ook mag ik regelmatig helpen met het produceren van de popcornbekers.

Wat vind je het leukste aan werken bij Wisa?

Het afwisselende werk vind ik enorm fijn. Ook heb ik ontzettend leuke collega’s. In het magazijn werk ik veel samen met Henry, Metin en Nick en als ik mijn schoonmaakronde doe zie ik de andere collega’s ook. Verder vind ik het erg fijn dat het werk wat ik nu doe heel goed bij mij past. Mijn leukste herinnering was het tripje naar Berlijn, dat was een hele belevenis.

 

Wil jij ook bij Wisa Enschede komen werken?

Bekijk onze vacatures.

 

 

 

Gepubliceerd