Helaas zijn wij door de explosieve stijging van de energiekosten gedwongen een energiekosten toeslag te berekenen

Werken bij Wisa - Anny

Wil je weten hoe het is om te werken bij Wisa? Een aantal van onze collega's vertellen waarom zij zo graag bij Wisa werken. Hieronder lees je meer over Anny Brouwer die bijna 10 jaar bij Wisa werkt op de grafische afdeling.

Anny Brouwer, productiemedewerker


Wie is Anny?

Ik ben Anny Brouwer, 59 jaar en woonachtig in Enschede. Al 35 jaar ben ik getrouwd met Guus en wij hebben twee zoons, een kleindochter en een kleinzoon. Mijn grote hobby is naar het theater gaan, ik ben een echte muziekliefhebber, concerten vinden ik dus echt fantastisch! Daarnaast heb ik groene vingers, ik geniet ontzettend van onze prachtige tuin en ik vind het ook heerlijk om bezig te zijn in de tuin en met mijn planten. Ook ga ik graag uit eten en dan het liefst ergens waar je kleine gerechtjes (zoals sushi of tapas) kan bestellen zodat je van alles kan proeven. Volgende maand werk ik 10 jaar bij Wisa op de grafische afdeling.

Wat is jouw rol bij Wisa?

Samen met mijn collega’s van de grafische afdeling zijn wij verantwoordelijk voor de productie van veel verschillende producten. Er is veel variatie in machines en producten, dat maakt het voor mij erg interessant. Je zou misschien bij productiewerk verwachten dat het lopende band werk is en niet meer dan een druk op de knop, maar dat is zeker niet het geval, ik ben bezig met het afstellen van machines en ik werk op alle verschillende machines je moet dus als productie medewerker best wel leergierig zijn. Om de producties op de verschillende machines goed te laten verlopen is het erg belangrijk dat ik en mijn collega’s goed samenwerken en plannen. Ook vind ik het belangrijk dat wij de kwaliteit van de producten die bij ons geproduceerd worden goed in dat gaten houden. Daarbij hoort natuurlijk ook het netjes verpakken van producten.

Welk Wisa product is jouw favoriet?

Ik heb zeker een favoriet product, nou eigenlijk een favoriete machine, de partyprikkers machine. En dan het liefst ook nog de oudste machine. Dat zou je misschien niet verwachten want de grafische afdeling staat vol met nieuwe machines. Met de oudste machine vind ik het een uitdaging om de perfecte partyprikker te produceren, omdat ik al zo lang met die machine heb gewerkt, weet ik precies hoe je de machine moet stellen om de perfecte partyprikker te produceren.

Wat vind je het leukste aan werken bij Wisa?

Ik vind Wisa een prachtig bedrijf en wat ik zo mooi vind is dat er zoveel word geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe machines en producten. Wisa staat niet stil maar gaat met de producten mee met de tijd en ontwikkelingen. Daarnaast vind ik het fijn dat in het begin van de corona-periode, toen het werk redelijk stil viel er tegen ons werd gezegd dat wat er ook gebeurt wij ons werk zouden behouden en dat is gelukkig ook het geval. Dat gaf ons allemaal een gerustgesteld gevoel. Ik heb hiervoor al meer productiewerk gedaan, maar werken bij Wisa is echt wel echt mijn ding!

Ik zoek nog een collega’s, kom jij ook bij Wisa Enschede werken?

Bekijk de vacature: productiemedewerker

 

 

 

Gepubliceerd