Het is weer tijd voor een feestje!

Wat hebben we er lang op gewacht, maar alles gaat eindelijk weer open! Een uitgelezen kans om dit te vieren én uw naamsbekendheid te vergroten. Alles om uw feestje aan te kleden kunt u bij ons vinden.

Vlaggenlijnen

Voor een gezellige aankleding van uw winkelpand of kantoor kunnen wij feestelijke vlaggenlijnen leveren, hoe leuk zal dat staan!? Deze kunnen we al produceren vanaf 5 stuks inclusief uw eigen logo of tekst.

Meer info

Partyprikkers

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze partyprikkers? Deze zijn onmisbaar op elk feestje, want wie houdt er nu niet van een lekker stukje kaas of een bitterbal? Personaliseer deze prikkers met uw eigen logo of tekst, dit kan al vanaf 100 stuks met een productietijd van slechts 5 werkdagen.

 

 

Meer info

Bestek

Of denk eens aan ons houten bestek, het milieuvriendelijke alternatief voor plastic bestek en ideaal om te gebruiken op een feestje. Lepels, messen en vorken zijn al leverbaar vanaf 100 stuks met een productietijd van slechts 5 werkdagen. Uw logo is op deze wijze altijd binnen handbereik.

 

Meer info

Ballonnen

Zonder ballonnen is het natuurlijk geen feest. Alle ballonnen welke door ons geleverd worden zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ballonnen in één kleur bedrukt zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.

Meer info

Gepubliceerd