Inspiraties voor de feestdagen

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Wij helpen u graag verder!

14 Februari, Valentijnsdag, de dag van de liefde!
Wij hebben een aantal producten uitgezocht die perfect aansluiten op deze dag. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze partyprikkers gestanst in een hartvorm of onze hartvormige ballonnen.
Meer voorbeelden zien? Klik op de link hierboven.

Boven of onder de rivieren ! Carnaval is natuurlijk niet compleet zonder onze brandveilige vlaggenlijnen voor zaaldecoraties, vlaggetjes van papier en ballonnen voor in de optochten. Naast deze producten hebben wij nog veel meer om het Carnavalsfeest compleet te maken, nieuwsgierig geworden?
Klik dan op de link hierboven.

Palm palm Pasen, laat de koekoek rasen. De paashaas, het verstoppen van de eieren en een uitgebreid ontbijt het hoort er allemaal bij met Pasen!
Voor Pasen hebben wij een aantal leuke producten zoals de special paashaas-oren of kies voor een paashaasmasker.
Al onze voorbeelden vind je door op de link hierboven te klikken.

Majesteit, gefeliciteerd! Op 27 april is het Koningsdag!
Worden het oranje vlaggetjes van papier, oranje kroonhoedjes, oranje ballonnen of kiest u toch één van onze andere producten?
In Nederland weten we hoe zo'n dag feestelijk gevierd moet worden toch. Klik op de link hierboven en bekijk onze voorbeelden.

Op 4 oktober is het werelddierendag! Welke vormen dierenmaskers wij op voorraad hebben? Je kan betere vragen welke niet! We hebben bijvoorbeeld stansmessen van een nijlpaard, kat, hond, geit, giraffe, kikker, haas, kip, leeuw, zwijn, wesp, eekhoorn en nog veel meer. Naast maskers hebben nog veel meer toffe producten voor dierendag, bekijk ze door op bovenstaande link te klikken.

O'zapft is! Het jaarlijkse Oktoberfest beperkt zich niet alleen tot München, maar wordt ook steeds populairder in andere Europese landen. Voor het Oktoberfest hebben wij leuke artikelen zoals biervilten, brandveilige vlaggenlijnen en photo props, bekijk al onze voorbeelden door op de link hierboven te klikken.

31 oktober, Halloween!
Enge maskers, griezelige photo props, halloween is niet compleet zonder onze producten.
Bekijk onze voorbeelden door op bovenstaande link te klikken.

Zie gids komt de .., in november is het weer zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! Met onze producten zal het weer een warm ontvangst zijn. Duizenden leuk uitgedoste kinderen langs de kade. Kies voor een pietenmuts, mijter, zwaaihand of één van onze andere Sinterklaasartikelen. De Sinterklaasartikelen kun je vinden door op bovenstaande link te klikken.

De mooiste tijd van het jaar! Voor de winterperiode maken we vaak de mooiste vlaggenlijnen in unieke vormen.
Denk hierbij aan een kerstballen, sterren of kerstsokken.
Naast onze vlaggenlijnen maken we ook andere toffe producten voor de wintertijd, bekijk ze door op bovenstaande link te klikken.

Eid Mubarak! Leuke artikelen bij de traditionele islamitische groet ter gelegenheid van het Offerfeest en het Suikerfeest. Klik op bovenstaande link en bekijk onze voorbeelden van enkele producten die wij hebben bedrukt met Eid Mubarak.