WISA, al meer dan 25 jaar de pretleverancier van McDonald’s


Kinderen verlaten McDonald’s zonder ballon of vlaggetje? Ondenkbaar!
Kinderen komen niet alleen voor een Happy Meal naar McDonald’s, maar ook voor de ballon uit de ballonnenboom en het vlaggetje dat ze van Ronald McDonald krijgen.

Elk restaurantbezoek moet voor kinderen een belevenis zijn. Producten als vlaggetjes en ballonnen spelen daarin een grote rol. Voor McDonald’s is het dus belangrijk dat ze die altijd in huis hebben want kinderen rekenen er op dat ze een greep naar deze producten kunnen doen.

Voorraadgarantie
Wij zorgen er voortdurend voor dat er van alle artikelen welke wij o.a. voor McDonald’s produceren altijd voldoende voorraad hebben en zijn derhalve zeer service-minded en McDonald’s dit dan ook een belangrijke kracht noemt van ons bedrijf.

McDonald’s vlaggetjes
De vraag naar b.v. vlaggetjes in het algemeen is de laatste jaren dermate gestegen dat speciaal voor McDonald’s 1 machine dag en nacht paraat staat om aan de grote vraag te kunnen voldoen. McDonald’s vlaggetjes worden specifiek geproduceerd van gerecycled papier voorzien van een onbreekbaar staafje van polypropyleen.

McDonald’s ballonnen
Dagelijks worden 2 machines voor McDonald’s ballonnen ingezet waarbij een verantwoorde productiecontrole hoog in het vaandel staat.
Op deze wijze kunnen wij de minimumvoorraad van 2 miljoen stuks in ons magazijn altijd garanderen en onze productiecapaciteit hierdoor niet in gevaar komt.

Intertek controle
Jaarlijks worden de complete productiefaciliteiten van ons bedrijf niet alleen gecontroleerd m.b.t. tot ISO certificeringen.
In opdracht van McDonald’s worden afzonderlijke inspecties uitgevoerd door Intertek en sinds vele jaren zijn onze scores bijna 100%.

mcd